Гастролі

Артисти відвідають 24 області України, відкриватимуть для слухачів нові місцеві таланти, адже вони підтримують молодих артистів, даючи їм шанс виступити в концерті. У Полтаві пощастило гурту “Модна любов”. Детальніше про “Народний тур” та про себе розповів журналістам фронтмен “ТіКу” Віктор Бронюк. Він розповів, що гурт створено у 2005 році з випускників Вінницького державного педагогічного університету.
– Якими були Ваші перші кроки, адже відомо, що Ви працювали в міській адміністрації?
– Так, моє життя було пов'язане з чиновницькою діяльністю, але, зрозумівши, що це – не моє, я подався на сцену. Наш перший виступ відбувся на концерті гурту “Таліта кум”, коли нам дали шанс показати свої здобутки. День виступу – 2 червня, який виявився для нас путівкою в шоу-бізнес, зараз вважається офіційною датою народження гурту “ТІК”. Багато хто мене не розумів, часто дивувалися: навіщо людині з двома дипломами йти співати? Але я ще з дитинства цього хотів, а мріям властиво збуватися.
– То Ви вирішили здійснити мрії молодих гуртів України, які мають змогу виступити у Вас “на розігріві”? Які були умови відбору учасників?
– Захотілося провести такий захід, аби дати можливість виконавцям відчути атмосферу великої сцени і зрозуміти, чи варто продовжувати нелегкий творчий шлях, чи краще зупинитися. Обов'язковою умовою участі була кавер-версія однієї з наших пісень. Авторам найкращих, на наш погляд, композицій дали шанс виступити на концерті.
– Як Ви охарактеризували б власний стиль?
– Ми намагаємося відходити від стандартів, бо там, де починається шаблонність, закінчується творчість. Наш напрямок ми охарактеризували досить просто: весільний панк з елементами еротики.
– Які асоціації викликає Полтава?
– Полтава асоціюється з автомобілем, який я придбав саме тут. Тому ваше місто навіює мені лише теплі спогади. Я дуже люблю Центральну Україну. Це моя Батьківщина, без якої не уявляю себе. Ось так і живе гурт “ТіК”: з Україною в серці!

Олеся ТИТАРЕНКО
Учениця Полтавського
багатопрофільного міського ліцею №1
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.