Кримінальна хроніка

Затримано наркоторговців Лубенські правоохоронці затримали двох наркодилерів – чоловіка і жінку – під час збуту опію. При обшуку квартири наркоторговців вилучено більше 70 грамів макової соломки, а також шприци, джгути і посуд для виготовлення наркотичних засобів.
За фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту наркотичних засобів порушено кримінальну справу.

Серед білого дня…

Працівники Новосанжарського райвідділу міліції затримали двох чоловіків, які викрали 12 метрів алюмінієвої сітки у 71-річного жителя Нових Санжар. Пенсіонер повідомив, що близько 11-ї години, коли він вийшов на подвір'я, двоє невідомих знімали алюмінієву сітку, якою огороджений двір, і на зауваження не зважали.
Правоохоронці затримали підозрюваних – чоловіків 65-ти і 58-ми років, які зізналися, що сітку обміняли на продукти. Ведеться слідство.

Оце так гість

До Зіньківського райвідділу міліції звернулася жителька села Лютенські Будища із заявою про те, що вона та її чоловік були побиті 31-річним жителем села Бірки. Правоохоронці встановили, що вдома у 37-річної заявниці часто збиралися товариші по чарці.
Сварка, яка виникла під час чергового розпиття спиртного, переросла в бійку, у результаті якої гість із Бірок так розходився, що завдав господареві черепно-мозкової травми, а його дружині спричинив перелом верхньої щелепи.
Порушено кримінальну справу.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.