Ярмарок соціальних технологій

У ярмарку взяли участь центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, молодіжні громадські організації з різних міст і районів Полтавщини,  які реалізують соціальні проекти – освітні, інформаційні, міжнародні, музичні…
– Наша мета полягає в тому, щоб молоді люди могли на таких ярмарках отримати якомога більше інформації про те, які можливості в країні, області, місті вони мають, – зазначила заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Надія Мякушко.    
Такі  заходи допомагають молоді зайняти свою нішу в освіті, до-
звіллі, громадській активності, розповіла начальник відділу в справах сім'ї та молоді    облдержадміністрації Наталія Шкоденко. Громадські організації, які беруть участь у ярмарку соціальних технологій, знаходять тут партнерів по спільній роботі. Нині дано старт також конкурсам соціальних проектів на 2010 рік та кращих соціальних ініціатив  2009 року.         
– Приїхали представити свій навчальний заклад, один із найстаріших і найповажніших університетів в Україні, полтавській молоді. Щороку до нас традиційно вступають   десятки абітурієнтів із Полтавщини, адже пропонуємо і такі спеціальності, яких немає у вузах вашого регіону, – каже помічник першого проректора Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна Геннадій Бордун.
– Вдруге виставляємось у Полтаві в форматі такого виставкового заходу, – додає заступник директора видавництва "Навчальна книга – Богдан" з Тернополя Михайло Кульчицький. – Наші книги представлені   в полтавському регіоні, ми приїхали запропонувати продукцію безпосередньо читачам від видавців.  
Загалом було багато цікавого – яскраві дитячі книжки за цінами від 4 гривень, карти й атласи, оригінально сервіровані столи з виставкою кулінарних виробів від полтавських профтехучилищ, що готують кондитерів і офіціантів, відеоролики про студентське життя різних університетів України, стенди з розповідями про міжнародні проекти, в яких бере участь полтавська молодь. Експозиції зібрали представників влади та місцевого самоврядування, бізнесу, журналістів, педагогів, випускників шкіл та їхніх батьків, усіх, хто цікавиться новинками літератури.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.