Залишаюся вірним “Зорі Полтавщини”

– Такі Дні передплатника досить ефективні, – стверджує за-
ступник начальника центру поштового зв'язку № 3 м. Лубни Тамара Селіщева. – Місцеві мешканці звикли, що вони організовуються щороку, і з задоволенням приходять послухати останні новини зі світу періодики, взяти участь у численних конкурсах і розіграшах призів, які проводять представники ЗМІ. На жаль, єдина проблема – менша платоспроможність населення, викликана економічною кризою. Люди у першу чергу купляють усе необхідне для свого побуту, а вже потім передплачують газети. Але ми намагаємося їх всіляко переконати, що свіжа преса теж потрібна, щоб бути у курсі всіх подій. До речі, серед наших відділень найкраще передплату організовують засульські, остапівські й новооріхівські поштарі.
Тим, хто першим передплатив "Зорю Полтавщини" в День передплатника, представники редакції вручили заохочувальні призи. Серед них – Тетяна Пономаренко, яка постійно читає нашу газету вже багато років.
– Подобається, – каже вона, – що "Зоря…" подає об'єктивну інформацію, не догоджаючи владі чи якійсь конкретній політичній силі. Передплачувала вашу газету завжди, незважаючи на економічні негаразди 90-х років і нинішню кризу.
– Із задоволенням читаю додатки "Зорі Полтавщини", – поділився міркуваннями ще один наш передплатник, Дмитро Гавриленко. – Хотілося б на шпальтах газети менше бачити політики, а більше – розповідей про життя простих людей. "Зорі…" ніколи не зраджував і не зраджую, навіть попри розмаїття преси, яка з'явилася останнім часом.
“Зоря Полтавщини”, 3 стор., 23_09_09
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.