Від Року молоді – до років демократії

Форум проходив упродовж трьох днів на базі позаміського спортивно-оздоровчого табору "Зоряний". Його учасниками стали 170 представників молодіжних організацій, студентської та шкільної молоді з 18 областей України і Польщі.
Відразу після урочистої церемонії відкриття форуму розпочався ярмарок громадських ініціатив, під час якого пройшла презентація майже 30 громадських організацій із усіх куточків України. Серед них – Всеукраїнський громадський рух "Не будь байдужим", "Молодіжна Варта", ВГО "Спілка Української молоді", проекти польських партнерів Східноєвропейського демократичного центру, фонду "Меркурій" і Федерації неурядових організацій Нижньої Сілезії.
У ході роботи форуму діяло шість комітетів політичної, економічної, соціальної спрямованості.
Молодіжні лідери могли не тільки змістовно та продуктивно працювати, а й активно відпочивати. Для них організували низку розважальних та оздоровчих заходів.
На завершення форуму його учасники ухвалили резолюцію. В ній чітко визначено проблеми в сфері молодіжної політики та розглянуто можливі шляхи їх розв'язання.
Ухвалений документ містить конкретні рекомендації та пропозиції до всіх гілок влади. Таким чином учасники міжрегіонального молодіжного форуму вирішили донести своє бачення того, як молодь може і повинна впливати на поліпшення життя і в кожному окремо взятому регіоні, й на всіх рівнях українського суспільства загалом. Вони твердо переконані, що українська влада всіх рівнів повинна приділяти першочергову увагу молодіжним проблемам. Адже молодь – це безцінний ресурс суспільства, який дозволить зміцнити економіку кожного регіону держави, зберегти та розвинути інтелектуальний і професійний потенціал громади – для того, щоб забезпечити Україні гідне місце серед високорозвинених країн світу.
”Зоря Полтавщини”, 2 стор., 16_09_09
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.