“Мазепа-Фест” у вишиванці

“Мазепа-Фест” ще не розпочався, а у парку “Перемога” вже чекали юрби народу. Кожен у своєму стилі: хтось – у вишитому вбранні, хтось – із синьо-жовтими прапорами, приїхали й байкери.
Першими на сцену вийшли гурти “Great Grunch” та “Frame”. З кожним наступним виконавцем публіка, як-то кажуть, розігрівалася. З полтавських гуртів присутнім, здається, найбільше сподобалися “Контрабас” та “Сашенька”. Також активно підтримували сумських вокалістів. Однак, на мою думку, гурт “С.К.А.Й.” влаштував найбільший фурор. Танцювали та підспівували їм усі присутні. Кожен гурт виконував кілька пісень. Усього ж на фестивалі виступили тридцять гуртів.
Родзинкою цьогорічного“Мазепа-Фесту” були виступи колективу “Теноре Бельканте”. Класика у його виконанні хоч і вирізнялася із загальної стилістики фестивалю, однак справила незабутнє враження.
Учасників та гостей фестивалю привітав організатор “Мазепа-Фесту”, голова ПООТ “Просвіта”, народний депутат України Микола Кульчинський. Він побажав присутнім гарно відпочити та подякував спонсорам за підтримку.
Засновником та організатором рок-фестивалю “Мазепа-Фест” традиційно виступило Полтавське обласне об'єднання товариства “Просвіта” ім. Т. Шевченка, співорганізатором стала Державна театрально-видовищна агенція. Свято проходило за підтримки Міністерства культури і туризму України. Серед інформаційних спонсорів – Всеукраїнська громадсько-політична газета “Зоря Полтавщини”.
Зоря Полтавщини, Середа, 9 вересня 2009 р., 1 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.