Вшанували юного рятівника

До Великобагачанського РВ МНС надійшло повідомлення про те, що в селі Радивонівка сталася пожежа. До прибуття рятувальників палаючий будинок гасили працівники місцевої пожежної охорони ПАФ “Україна”.
У будинку проживала 50-річна жінка з сином та донькою. Напередодні пожежі вона отримала матеріальну допомогу. Ця приємна подія стала приводом для пиятики з 26-річним сином. За чаркою пішла цигарка…
“Вийшовши з хати, я побачив, як неподалік щось горить. Узяв велосипед та поїхав подивитись, що трапилося, – розповідає десятикласник. – Під'їхавши, почув, як сусіди кричать, що в будинку знаходяться люди. Я відразу ж кинувся всередину. Через дим, що валив звідусіль, нічого не було видно. Пройшовши кілька кроків коридором, я наступив на чиюсь ногу…” Це був непритомний син господарки, якого Юрій Чепуренко витяг на подвір'я. Жінку врятувати, на жаль, не вдалося.
На урочистій лінійці Юрію Чепуренку висловили слова вдячності та вручили подарунки директор ПАФ “Україна”, Герой України Іван Балюк, голова районної ради Юрій Саковський та голова Великобагачанської РДА Олег Діденко.
Зоря Полтавщини, Середа, 9 вересня 2009 р., 1 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.