Влучні постріли

Вперше за останні роки серед учасників відчувалася гостра конкуренція як у командній, так і в особистій першостях. До фіналу не потрапили навіть ті стендовики, які вибили 12 тарілок з 15. Відмінну майстерність продемонстрували Анатолій Близнюк, Василь Кіптілий, Олександр Нікітенко, влучивши у всі 15 мішеней.
Цього року першість виборола команда спортивно-фізкультурного товариства “Динамо” ГУ МВС України в Полтавській області. Друге місце – за Кобеляцькою районною організацією УТМР. Диканська районна організація УТМР – на третьому місці.
Особисту першість між собою розіграли шість найкращих стрілків. Третім став Василь Бєляєв з команди мисливсько-рибальського товариства “Кречет”. Друге місце виборов Анатолій Близнюк з Кобеляцької районної організації УТМР. А перемогу здобув Олександр Нікітенко з Кременчуцької міської організації УТМР. Стендовою стрільбою він займається з 1972 року, тричі був першим на чемпіонатах України.
Голова президії Полтавської обласної організації УТМР, майстер спорту СРСР зі стендової стрільби, депутат обласної ради Костянтин Боровик (на фото вгорі) вручив переможцям кубки, дипломи та призи і подякував за відмінну підготовку спортсменів усім, чиї команди були представлені на цьогорічних змаганнях, зокрема, начальнику ГУ МВС України в Полтавській області Михайлу Цимбалюку та начальнику УСБУ в Полтавській області Юрію Парамонову.
Подяки й заохочувальні призи від обласної організації УТМР та спонсора змагання – фракції “Блок Литвина” – отримали наймолодші учасники – 14-річні Роман Лоза та Костянтин Шабельник – і найдосвідченіший стендовик Микола Чопенко.
1–2 серпня в Охтирці Сумської області відбудуться всеукраїнські змагання зі стендової стрільби, де Полтавщину представлятимуть Олександр Нікітенко, Анатолій Близнюк та Василь Бєляєв. Минулого року їм вдалося у Дніпропетровську вибороти почесний трофей – Кубок України. Тож ні пуху ні пера і на цьогорічній всеукраїнській першості!
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 31 липня 2009 р., 15 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.