Меморандум – перший крок до взаєморозуміння

Міську владу дуже стурбувала ситуація на ринку, яка досягла вищої точки розвитку. Ми, зазначив міський голова, як і підприємці, обурені високими цінами за додаткові послуги. З іншого боку, влада не має права втручатися у підприємницьку діяльність.
І все ж певний компроміс було знайдено внаслідок перемовин із власниками ринку. Меморандум дозволить більшості підприємців, які мали на території ринку тимчасові споруди, вирішити свої проблеми. Є домовленість про те, що до 31 грудня 2009 року діятимуть договори, укладені раніше. Тим, у кого договору не було або закінчився строк його дії, на ринку гарантовано запропонують нові місця. Вартість послуг буде переглянуто в сторону зменшення. До договорів, які укладатимуться з
1 липня, має додаватися розшифровка плати за послуги.
Водночас, за словами міського голови, він допускає, що будуть підприємці, які не знайдуть у меморандумі відповідей на свої запитання, але цей документ стане основою для пошуку компромісних рішень у стосунках між адміністрацією ринку та підприємцями.
Міськрада здійснюватиме моніторинг ситуації на ринку, виконання його керівництвом узятих на себе зобов'язань, цього місяця здійснить перевірку інспекція з цін. Андрій Матковський також запропонував створити Раду підприємців ринку – для ефективного захисту їхніх прав. Міська влада готова надати для цього необхідну юридичну допомогу, зазначається у повідомленні прес-служби міськради.
Зоря Полтавщини, 2 стор., Вівторок, 28 липня 2009 р.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.