Всеукраїнський конкурс у Кременчуці

Під час урочистої церемонії відкриття, яка відбулася в актовій залі педагогічного училища, учасників конкурсу привітали голова оргкомітету з проведення конкурсу, начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Володимир Мирошніченко, міський голова Кременчука Микола Глухов і директор училища, голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту та туризму Іван Гальченко.
Програма конкурсу включала представлення методичних матеріалів щодо досвіду роботи, презентацію най-успішніших навчальних методик і власних педагогічних технологій. Обов'язковою її складовою була комплексна контрольна робота з інформатики.
За результатами конкурсу журі спочатку визначило 12 фіналістів, до числа яких увійшла й представниця Полтавської області – учителька ліцею для обдарованих дітей із сільської місцевості при Кременчуцькому педучилищі Наталія Кіндякова.
Кращого з фіналістів визначали за результатами проведених відкритих уроків. Тож поточного року учителем інформатики в Україні визнано представницю Херсонщини Ольгу Казанцеву. Кременчужанка Наталія Кіндякова зайняла 6 місце.
Зоря Полтавщини, П’ятниця,  27 березня 2009 р., 3 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.