“Срібна” нічия у фіналі

Уже на стадії чвертьфіналу жереб звів полтавців із основним суперником – неодноразовим фіналістом змагань – командою Тернопільської області. Цього разу наші земляки впевнено перемогли, поступившись лише у вазі до 74 кг. Окрасою турніру став поєдинок у ваговій категорії до 89 кг між іменитими бійцями Володимиром Шемаровим з Комсомольська та Григорієм Нікіфорцовим. Відтепер наш земляк веде в особистих зустрічах із рахунком 2:1.
На фінальний поєдинок проти збірної Дніпропетровської області полтавці вийшли не в повному складі. У півфіналі травмувався наш важковаговик, а відтак у суперника був гандикап у десять очок. Після яскравих та видовищних поєдинків був зафіксований нічийний результат – 180:180. За додатковими показниками перемогу віддали господарям.
За підсумками Кубка України відразу три спортсмени Полтавщини очолили рейтинг Федерації фрі-файту України. Це – Артем Педина (до 57 кг), Володимир Папуша (до 79 кг) та Володимир Шемаров (до 89 кг). Окрім того, ще четверо бійців входять до кращої п'ятірки: Ігор Кирбулюк, Ігор Торяник, Орудж Маїлов та Олександр Дробот.
Збірна Полтавщини з фрі-файту висловлює подяку управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації за придбання екіпіровки, а також керівникам ТОВ "Славутич-Руда-Україна" Олександру Морозу та Анатолію Трефілову – за надання приміщення для тренувань.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 17 березня 2009 р., 17 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.