“Кулачні бійці” пограбували магазин

Під час огляду міліціонери вилучили у них наручні спортивні битки, капи та еластичні бинти. Така "екіпіровка" повинна була слугувати у поєдинках "тридцять на тридцять стінкою" (це коли натовп у тридцять осіб наступає на суперників, і вони гамселять один одного кулаками, не застосовуючи зброї, у кого залишається більшість, ті й виграли). З неофіційних джерел стало відомо, що інтерес таких поєдинків не тільки у визначенні сильнішого, а перш за все – у ставках готівкою.
Приводом для "Перехвату" було повідомлення до Новосанжарського райвідділу міліції від директора одного з місцевих торговельних закладів. Натовп "підігрітих" оковитою молодиків заскочив до магазину і позмітав із полиць продукти харчування на суму 300 гривень. Брали в основному солодощі, пиво і до пива. Уже через 30 хвилин співробітники ДАІ затримали "гостей" на в'їзді до Полтави.
– Усі вони – мешканці Дніпропетровська, учасники бійцівського клубу "Тайсон", що спеціалізується на тайському боксі, – розповів начальник Новосанжарського райвідділу міліції Валерій Джежелий. – У поясненнях написали, що їхали до Полтави, щоб відвідати гоголівські місця. Втім, маємо інформацію, що їхали вони на так звані кулачні бої. Взявши у них пояснення, ми ввели необхідну інформацію про особу кожного до бази даних, а вже потім супроводжували їх до Дніпропетровської області, де передали місцевим правоохоронцям.
Старшим групи був 22-річний тренер цієї команди, майстер спорту по тайському боксу. Він сказав, що саме йому прийшла ідея "обчистити" магазин. Хоча мотиву такого вчинку він не пояснив. Тож адміністративний протокол по факту дрібної крадіжки склали на тренера.
Нині правоохоронці відпрацьовують інформацію стосовно таких кулачних боїв, їх організаторів та місць проведення.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 17 березня 2009 р., 18 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.