Тренувальні збори завершено перемогами

Чемпіон Латвії останніх трьох років "Вентспілс" просто-таки капітулював перед біло-зеленими – 0:3. У першому таймі відкрив рахунок Бойко, у другому – двічі розписався у воротах латвійців Чічіков. До речі, наші земляки грали без травмованих Єсіна, Красноперова і Деспотовскі.
Відчувши смак перемог, "Ворскла" не залишила жодних шансів харківському "Геліосу" – 5:0. По два м'ячі записали на свій рахунок Маркоскі й Сачко, один гол забив Чеснаков.
Не змогла здолати біло-зелених і п'ята команда першого польського дивізіону "Гурнік" – 1:2. Гострі атаки полтавців вдало завершили Чічіков і Безус.
Тож на такій доволі оптимістичній ноті завершився останній тренувальний збір у Туреччині. Повернувшись на початку тижня до Полтави, "Ворскла" продовжила тренування вдома, де їй необхідно було акліматизуватися. Адже, судячи з прогнозів синоптиків, погода не дуже сприятлива для того, щоб на полі продемонструвати найвищий рівень майстерності.
Вдалося ж чи ні біло-зеленим налаштуватися на гру і вдало стартувати у новому сезоні Прем'єр-ліги, зможемо побачити завтра. 28 лютого, о 16-й годині, на стадіоні "Ворскла" наші земляки прийматимуть сімферопольську "Таврію".
Турнір до Дня захисника Вітчизни
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст
У  спортзалі ГУ МВС України в Полтавській області відбулися змагання з футзалу серед правоохоронців та представників органів влади. Турнір був присвячений Дню захисника Вітчизни. У ньому взяли участь сім команд.
В команді облдержадміністрації грали голова обласної державної адміністрації Валерій Асадчев, його перший заступник Іван Близнюк, заступник Сергій Ясинський, керівники управлінь облдержадміністрації.
Переможцем змагань стали спортсмени ГУ МВС України в Полтавській області. У фіналі вони з рахунком 4:3 перемогли футболістів із обласної прокуратури. Третє місце – у команди Полтавської митниці. Кращим бомбардиром турніру визнано митника Олександра Шпака. Менше всіх голів пропустив голкіпер команди-переможниці Віктор Філенко.
Судили змагання Оксана Єрмакова та Олександр Матяш.
"Бронзу" викували "золотом" і "сріблом"
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст
Місто Хмельницький приймало учасників чемпіонату України з гирьового спорту. В ньому взяли участь 112 спортсменів. Полтавщину представляли семеро спортсменів, із яких четверо вибороли золоті та срібні нагороди.
У ваговій категорії до 60 кг "золото" здобув чемпіон світу минулого року, майстер спорту міжнародного класу В'ячеслав Задорожний. Він двома гирями по 32 кг у поштовху з опусканням за 10 хвилин зробив 49 підйомів. Ще один минулорічний чемпіон світу, майстер спорту міжнародного класу Валерій Дромашко виборов теж золоту нагороду у ваговій категорії понад 90 кг.
Відкриттям чемпіонату став перспективний майстер спорту із села Мачухи Полтавського району Дмитро Назаренко. Він у в/к 80 кг виконав 71 підйом, що лише на два підйоми менше нормативу майстра спорту міжнародного класу, поступившись першим місцем тільки переможцю – заслуженому майстру спорту, кременчужанину Федору Фуглеву. У ваговій категорії до 65 кг срібну нагороду здобув Максим Гордійчук.
У загальнокомандному заліку полтавські спортсмени – на третьому місці, поступившись гирьовикам із Житомира та Запоріжжя. До змагань їх готував заслужений  тренер України Олег Мороз, який за минулорічним рейтингом займає перше місце серед тренерів-силовиків.
“Зоря Полтавщини”, 15  стор., 27_02_09
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.