Вантажівка протаранила житловий будинок

Натомість, як розповіли водій та супроводжуючий товару вантажівки, вони (обидва – із Луганської області) їхали з Глухова Сумської області до Сімферополя. Заїхали у Полтаву і заблукали. Дорогу, говорять автомобілісти, підказав місцевий таксист. На знаки зважали мало. Луганчани змогли виїхати тільки на середину дороги, далі машина сповзла униз, мов санчата. “Опорою” для зупинки став найближчий житловий будинок.
У цьому будинку мешкає 78-річна пенсіонерка Сусанна Михайлівна Дерябіна. Її у той час, на щастя, вдома не було. Про те, що на її подвір’я заїхала “фура”, розповіли сусіди. “Я розхвилювалася, – говорить потерпіла, – думала, хоч би паркан не звалили. Та коли зайшла у хату, ледь не знепритомніла. Вантажівка протаранила стіну, порушила вікно і дах”.
Будинок С.М. Дерябіної не був застрахований, тепер вона має великий клопіт щодо відшкодування збитків. Натомість водій вантажівки говорить, що автомобіль належним чином застрахований у компанії “Оранта”. На другий день після аварії луганчани, за їхніми словами, зв’язалися із представниками страхової компанії. Тобто, пообіцяли автомобілісти, власниця будинку має отримати страховку. (Щоправда, скільки пройде часу, допоки будинок приведуть до належного стану, і чи вистачить для цього страхових коштів – невідомо. – Авт.).
Рятували автомобіль із пастки співробітники СВАРЧ МНС України.
До речі, того ж дня на автодорозі Київ–Харків сталася аварія, що спричинила затримку руху. За повідомленням УДАІ УМВС України в Полтавській області, на 327-му кілометрі автодороги 30-річний водій автомобіля “Шевроле-Авео” із Дніпропетровської області під час обгону зіштовхнувся із автомобілем “Субару” (ним кермувала 32-річна донеччанка), що рухався у попутному напрямку. Після цього легковик зіштовхнувся з автобусом “Ютонг” компанії “Автолюкс”, що рухався назустріч. У результаті водій “Шевроле-Авео” загинув, його пасажир із травмами доставлений в лікарню. Автобус від удару розвернуло впоперек дороги, він перекрив рух. Його пасажирам довелося пересідати на інший автобус.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 24 лютого 2009 р., 8
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.