Знищено наркотичні засоби

– За минулий рік на Полтавщині виявлено майже 3000 наркозлочинів; викрито 6 каналів надходження наркотичних засобів, з яких два – міжнародні; знешкоджено 2 підпільні нарколабораторії, – повідомляє Наталія Плакса, начальник сектора моніторингу Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків головного управління МВС у Полтавській області. – Також викрито 2 організовані злочинні групи наркоділків, члени яких у Полтаві та Кременчуці займалися виготовленням і збутом наркотичних засобів, у тому числі й героїну. З незаконного обігу вилучено більш ніж 330 кілограмів наркотичних засобів.
А вже в січні цього року виявлено понад триста наркозлочинів. Викрито канал надходження наркосировини на територію області. З незаконного обігу вилучено більше 10 кг наркотичних засобів.
Усі наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги або прекурсори, а також предмети, які мають сліди злочину, зберігаються у ГУ МВС області в спеціально обладнаному приміщенні. Вони, а також обладнання для виготовлення підлягають знищенню. Ця процедура проводиться згідно з нормами чинного законодавства. Таке знищення вже проводилося минулого року. У нинішньому – вперше. Було ліквідовано наркотичних засобів загальною вартістю (за цінами “чорного” ринку) близько 300 тисяч гривень.
“Зоря Полтавщини”, 8 стор., 11_02_09.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.