Спорт

За традицією, у турнірі брали участь юнаки двох вікових груп – 1993 і 1994–1995 років народження. Учасники приїхали з багатьох міст України та Росії. На жаль, цього разу не прибули волейболісти з Берліна. Та все ж змагання відвідав тренер цієї команди Віктор Каліберда, який багато років живе і працює у Німеччині. Віктор Миколайович особисто знав Андрія Кузнецова, разом із ним тренувався і брав участь у багатьох змаганнях.
Переможцями турніру в молодшій віковій групі, як і минулого року, стали волейболісти Полтавської СДЮШОР №2. Друге та третє місця зайняли юнаки із Маріуполя і Києва. У старшій віковій групі полтавці, на жаль, не потрапили навіть до числа призерів. Кращими тут виявилися спортсмени харківських команд "Локомотив" та "Юракадемія". Третя сходинка – у волейболістів із міста Нетішина Хмельницької області.

Змагання за Кубок України
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

У  Запоріжжі відбулися змагання за Кубок України з легкої атлетики – перший офіційний турнір для наших провідних спортсменів у цьому році. Зазвичай на ньому проводився відбір на Кубок Європи, але відтепер його відмінили. Тож Кубок України став перевіркою фізичної форми спортсменів після зимової перерви.
Цього разу на змагання Полтавська область делегувала лише одинадцять чоловік, минулого ж було двадцять один. Відповідний і результат – двадцяте місце – у загальнокомандному заліку.
Серед індивідуальних виступів варто відзначити вихід до фіналу змагань з бігу на 60 метрів полтавців Олексія Копищика та Артема Перегудова. Наші спринтери, які тренуються у Юрія Щербака, зайняли третє та п'яте місця відповідно.
Серед жінок кременчужанка Наталія Синенко стала єдиним призером, здобувши третє місце у метанні ядра, закинувши його на відстань 13 метрів 86 сантиметрів. Тренер спортсменки – Тетяна Кудряшова.
Зоря Полтавщини, П’ятниця, 6 лютого 2009 р., 15 стор.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.