Оновлено хірургічне відділення

Його урочисте відкриття відбулося за участю заступника голови облдержадміністрації, депутата обласної ради Надії Мякушко, міського голови Полтави Андрія Матковського, начальника головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації Віктора Лисака, депутатів обласної та міської рад, керівників медичних установ області та міста.
Кошти на ремонт хірургічного відділення були спрямовані з міського бюджету, цільових фондів, спонсорської допомоги, усього витрачено близько трьох мільйонів гривень. Ініціатор цієї справи – колишній головний лікар першої міської лікарні Василь Малик, під його керівництвом і завершився ремонт відділення. Його було нагороджено грамотою облдержадміністрації, яку вручила Надія Мякушко.
Міський голова Полтави Андрій Матковський подякував усім, хто долучився до справи ремонту хірургічного відділення, зокрема і депутатам міської та обласної рад.
Спільною справою міста й області буде також завершення будівництва дитячої поліклініки у Київському районі Полтави, запевнили представники влади. Крім цього, завершується друга черга будівництва протитуберкульозного диспансеру, який обслуговуватиме мешканців усієї області.
Зоря Полтавщини, Середа, 4 лютого 2009 р., 4 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.