Cпорт

Роботу делегати розпочали не відразу, а після тригодинного з'ясовування процедури. Якщо питання з обрання голови та його заступника не викликали особливих суперечок, то прийняття рішення про передачу палацу спорту "Юність-1" до комунальної власності територіальної громади області чи міста потребувало ретельної підготовки.
Головою ФСТ "Україна" було обрано віце-президента спортивного клубу "Медик" УМСА, майстра спорту Ірину Каплуновську, заступником – Михайла Поставного, який має великий досвід роботи, зокрема у ФСТ "Україна".
Щодо подальшої долі палацу спорту "Юність-1", то міський голова Андрій Матковський повідомив присутнім, що місто готове прийняти заклад у комунальну власність і забезпечити його повноцінне функціонування. Запевнення Андрія Матковського переконало делегатів, і вони одностайно проголосували за прийняття рішення про передачу "Юності-1" територіальній громаді Полтави.

Перемога і дві нічиї "Ворскли"
Анатолій ВАСЕВИЧ
“Зоря Полтавщини”

Полтавська "Ворскла" завершила другий тренувальний збір, який упродовж дванадцяти днів проходив у Туреччині. Готуючись до нового сезону, наші футболісти провели кілька товариських зустрічей. З рахунком 3:1 полтавці впевнено здолали молодіжний склад ФК "Москва". Відзначилися Безус, Громов та Деспотовські. У двох інших матчах, незважаючи на ігрову перевагу, "ворскляни" забити м'яч так і не зуміли, як, утім, і їхні суперники. Тож нульову нічию було зафіксовано у матчі з командами "Амкар" (Перм, Росія) та "Арсенал" (Київ). Молодіжний склад "Ворскли" з рахунком 4:1 переміг кременчуцький "Кремінь".
Після дводенного відпочинку "Ворскла" продовжила підготовку до ігор у Прем'єр-лізі. У Туреччині відбудуться і третій та четвертий збори команди – з 31 січня по 11 лютого та з 14 по 23 лютого. Потім біло-зелені проведуть тренування в Полтаві. А 28 лютого у рамках другого кола чемпіонату вдома вони вже прийматимуть сімферопольську "Таврію".
Зоря Полтавщини, Середа, 4 лютого 2009 р., 7 стор.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.