Старійшина місцевого самоврядування

Нині міськСЕС Кременчука здійснює нагляд за 973 об’єктами харчового спрямування, 244 промисловими підприємствами, більш ніж 300 комунальними об’єктами і 200 шкільними та позашкільними закладами. Одним із головних напрямів її роботи є покращення стану атмосферного повітря, оскільки понад сто підприємств щорічно викидають в атмосферу до 30 тонн шкідливих речовин. Ще однією гострою проблемою Кременчуцької міськСЕС є профілактика захворювань, обумовлених відхиленням від раціонального харчування дітей і дорослих, вживання неякісних та небезпечних для життя людей харчових продуктів.
Віктора Івановича знають як принципового й професійного фахівця, який ніколи не залишається осторонь актуальних проблем, пов’язаних із забезпеченням життєдіяльності міста. Його трудова діяльність тісно пов’язана з виконанням депутатських обов’язків: спочатку депутата Автозаводської райради, потім – Кременчуцької міської ради, а останні чотири скликання – Полтавської облради, де Віктора Акімова тричі обирали головою комісії з питань екології та раціонального природокористування. Серед колег-депутатів він є визнаним старійшиною місцевого самоврядування незалежної України, який цілеспрямовано й виважено захищає інтереси виборців.
За професійну діяльність Віктор Акімов удостоєний високого звання “Заслужений лікар України”, нагороджений знаком “Відмінник охорони здоров’я”, Почесною грамотою Верховної Ради України.
Зоря Полтавщини, Середа, 28 січня 2009 р., стор. 1.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.