Призначено ректора Полтавського педуніверситету

Наказ про його призначення ректором терміном на два роки міністр освіти і науки України Іван Вакарчук підписав 22 січня. Про це повідомив, вітаючи Миколу Івановича під час урочистостей, начальник відділу педагогічної освіти департаменту вищої освіти МОНУ Сергій Бондаренко.
Прийшли привітати нового керівника педуніверситету голова облдержадміністрації Валерій Асадчев та його заступник Надія Мякушко, голова ради ректорів вищих навчальних закладів Полтавського регіону, ректор Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка Володимир Онищенко, ректор Полтавського університету споживчої кооперації України Олексій Нестуля та ще багато освітян і колег. Надіслав телеграму колишній ректор педінституту Іван Зязюн. Попередник Миколи Степаненка, а нині радник ректора академік Володимир Пащенко подякував трудовому колективу за співпрацю і закликав колег разом із 21-м ректором в історії закладу й надалі працювати на благо Полтавського педагогічного університету.
Колектив "Зорі Полтавщини" щиро вітає нашого автора, члена Національної спілки журналістів України Миколу Степаненка із призначенням та бажає успіхів  на посаді ректора одного з найпрестижніших в Україні педуніверситетів.
Зоря Полтавщини, Середа, 28 січня 2009 р., стор. 2.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.