Не словом, а ділом

Так, була зведена перша черга підвідного газопроводу Тепле – Тютюрівщина, забезпечене газопостачання теплогенераторної, яка опалює приміщення сільради у Сватках. У мешканців Петрівки-Роменської та Харківців поменшало нарікань на стан доріг – їх відремонтували за кошти, виділені з районного бюджету.
Приємні зміни пройшли в закладах освіти, розташованих на території Гадяцького району: причепурився пришкільний інтернат Римарівської ЗОШ I–III ступенів (для цього з районного бюджету було виділено 200 тис. грн), а сама школа, як і Петрівсько-Роменська, отримала шкільний автобус. У Книшівській школі завершили будівництво топкової, у Сарівській – замінили котли, в дві гадяцькі ЗОШ придбали усе необхідне для оснащення кабінетів біології та хімії, а в одній із них ще й поміняли вікна. Для кількох загальноосвітніх шкіл було придбано дев'ять навчально-комп'ютерних комплексів.
Не залишилася поза увагою районної виконавчої влади і медицина. Майже півмільйона бюджетних грошей витратили на капітальний ремонт котельні Гадяцької ЦРЛ. Були відремонтовані й кілька відділень лікарні,  кабінет ЛФК, актова зала педіатричного відділення,  теплові мережі, вентиляційна система, в пологовому відділенні встановлене сучасне обладнання, закуплені необхідні для надання невідкладної допомоги ліки. В поліклінічному відділенні районної лікарні у минулому році з'явився кабінет для контрольованого лікування хворих на туберкульоз. Кілька амбулаторій сімейної медицини та Петрівсько-Роменська дільнична лікарня отримали новенькі автомобілі.
Подбали в районі й про культурну сферу: відремонтували районну дитячу бібліотеку і поповнили книжковий фонд централізованої бібліотечної системи, для Будинку культури в Мартинівці спорудили теплогенераторну.
У рамках реалізації всеукраїнського проекту "Зігрій любов'ю дитину" райдержадміністрація залучала місцеві підприємства і бізнесові структури до надання благодійної допомоги 16 багатодітним сім'ям, в яких виховується п'ятеро й більше дітей.
Зоря Полтавщини, 1 стор., 21_01_09
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.