“Зоря Полтавщини” береже традиції, йде в ногу з часом

Приємно, що з нами і надалі лишаються наші постійні читачі, які передплачують "Зорю Полтавщини" роками і десятиліттями. Виявилося, що серед нашої читацької аудиторії є ті, хто передплачує "Зорю Полтавщини" упродовж 50 і більше років. Маємо серед наших читачів і цілі династії передплатників. Так, Лілія Крайнік із Біликів-1 Кобеляцького району, Олександра Нетребко з Полтави, родина Галашів із Кременчука написали про те, що "Зорю…" упродовж багатьох років спочатку передплачували їхні батьки, а тепер – і вони. В сім'ї Різників із села Грякового Чутівського району – аж три покоління наших читачів: Зінаїда Марківна та її чоловік Олексій Дмитрович, їхня донька Алла і внучка Неля.
Те, що нашу газету передплачують десятиліттями, свідчить, що "Зоря Полтавщини" – газета, яка крокує в ногу з часом і береже традиції.
Найбільшою популярністю у читачів нашої газети, згідно з результатами опитування, користуються зорянські рубрики "Тему підказують читачі", "Історії слід", "За листом читача", "Я вам пишу…", "Кримінальна хроніка", "Тиждень в історії", а також тематичні сторінки "Іванова гора", "Листи до редакції". Традиційно не обминули увагою читачі й наші додатки: "Доброго вам здоров'я", "Сійся, родися!..", "Порадниці", "Ситуації", "Сім'ї", "Зустрічі". У них кожен знаходить для себе і цікаве, і корисне. Найголовніша тема, яка цікавить наших читачів, – життя (точніше – виживання) полтавського села, земельні проблеми й робота сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств у нинішніх умовах. Багато наших респондентів просять більше уваги приділяти молодіжній тематиці, зокрема морально-патріотичному вихованню, питанням духовності. Серед пропозицій – осучаснити формат і дизайн газети, в телепрограмі збільшити кількість каналів, започаткувати рубрику "Як ми говоримо".
Чимало респондентів нарікають на велику кількість рекламних матеріалів, оголошень про виклики до суду. Реклама в нашій газеті, як, до речі, й у інших виданнях, – для нас необхідність, продиктована часом, а для вас, шановні читачі, – інформація. Стосовно оголошень про виклики до суду, то  повідомляємо: згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України  за №193-р від 30.01.2008 року  газета "Зоря Полтавщини" внесена до переліку  тих видань, які зобов'язані їх друкувати. Таким чином, друкуючи на сторінках нашої газети судові виклики, ми виконуємо урядове розпорядження. Хоч, чесно кажучи, ми також від нього не в захваті, та змушені це робити. Тож просимо поставитися до цього з розумінням.
Що стосується вчасної доставки "Зорі Полтавщини". Судячи з відповідей, багато хто з вас отримує газету на другий день після виходу (найбільше нарікань на несвоєчасну доставку – від мешканців Полтави, а також Семенівського, Гадяцького, Решетилівського районів, Кременчука); трапляються, і доволі часто, випадки, коли доставляють "Зорю…" лише раз на тиждень. Заради справедливості слід зазначити, що на всі конкретні скарги щодо несвоєчасної доставки газет ПД УДППЗ "Укрпошта" реагує. Тож, шановні читачі, у разі виникнення проблем з доставкою газет звертайтеся або до нас у редакцію, або до поштового відділення.
Знайомлячись з анкетами наших передплатників, які отримали цьогоріч, ми про-
аналізували кожне зауваження, кожну пропозицію. Всі вони будуть неодмінно враховані.
Зоря Полтавщини, Вівторок, 30 грудня 2008 р., 6 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.