П’яний водій збив пішохода

Товариш потерпілого тільки й устиг побачити, як заблищали габаритні вогні червоної “Ниви”, а тіло співрозмовника уже лежало на узбіччі дороги. Приїхала “швидка допомога”, медики констатували миттєву смерть.
Співробітники УДАІ оперативно розпочали пошуки машини і водія. Досить швидко міліціонери затримали його в Гожулах. Водій був зовсім п’яний, проте намагався витерти з керма відбитки пальців.
Коментуючи цю трагічну подію, внаслідок якої пішла з життя людина, начальник ГУ МВС України в Полтавській області Михайло Цимбалюк зазначив, що, на превеликий жаль, є ще подібні водії, які не тільки повністю ігнорують вимоги закону, а й не дотримуються елементарних людських принципів. У даному випадку цинізм підозрюваного вражає, адже він не тільки втік із місця пригоди, не надавши потрібної допомоги потерпілому, а й намагався “замести” сліди злочину.
На даний час підозрюваний затриманий, за фактом порушено кримінальну справу за ст. 286 ч.2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Рівень алкоголю у крові, згідно з проведеними дослідженнями, був вищим за середній.
До речі, за минулий тиждень у області було зареєстровано 16 ДТП, загинула одна людина.
“Зоря Полтавщини”, 10_12_08, 4 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.