Чи вплинули на порушників нові штрафи?

Насамперед слід зауважити, що у період з 17 по 23 листопада цього року на території області скоєно 99 дорожньо-транспортних пригод, з яких 19 – із потерпілими (2 особи загинуло та 28 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості). Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість дорожньо-транспортних пригод зменшилася на 36,9%, кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими зменшилася на 52,5%.
За перший тиждень дії закону працівники ДАІ виявили та припинили 1960 порушень правил дорожнього руху. У тому числі 121 – за кермування транспортними засобами у стані не тільки алкогольного, а й наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу, 440 – за перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів, 121 – порушення правил обгону, 5 – створення аварійної ситуації.
Проаналізувавши ситуацію на автодорогах нашої області, можна акцентувати увагу на тому, що підвищення штрафних санкцій за порушення правил дорожнього руху  сприяли значному зменшенню кількості порушень.
Державтоінспекція Полтавської області звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними, суворо дотримуватись правил дорожнього руху.
У разі виникнення непорозумінь звертайтеся за телефоном “гарячої” лінії УДАІ ГУ МВС України в Полтавській області за номером (у Полтаві) 59-07-25.
(Підготовлено УДАІ ГУ МВС України в Полтавській області).

Зоря Полтавщини, 19 стор., П’ятниця, 28 листопада 2008 р.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.