У процесі підготовки до ЌЄвро-2012ќ

Нині влада міста намагається сприяти розвитку готельної інфраструктури. Для цього на пільгових умовах виділяються зручні земельні ділянки. Сьогодні у Полтаві є 16 готелів різного класу майже на 900 місць. До проведення чемпіонату кількість готелів і номерів подвоїться. Будуватимуть готелі переважно чотиризіркового класу.
Члени комісії побували на діючих об’єктах, зокрема, у готельних комплексах “Палаццо”, “Алея Гранд”, “Алмаз”, відвідали будівельний майданчик  готелю “Гоголь”.
За словами заступника начальника управління Департаменту “Євро-2012” Харківської міської ради Ігоря Котенка, співпраця Харкова та Полтави дасть змогу задовольнити високі вимоги гостей футбольного чемпіонату. Лише для учасників та офіційних осіб чемпіонату, без урахування кількості уболівальників і туристів, Харкову потрібно 3600 готельних місць. Тож чим більше готелів підготує Полтава – тим краще.
Нагадаємо, Харків претендує на проведення фіналу “Євро-2012”. Тому між Харковом і Полтавою підписаний договір про співпрацю, згідно з яким полтавці також прийматимуть футбольних фанів та надаватимуть готельні й туристичні послуги.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.