Канадські перемоги українських спортсменок

У ваговій категорії до 110 кг наш земляк Валерій Карпов у сумі вправ виборов срібну нагороду, поступившись іншому представнику нашої збірної – українцю Олексію Рокочому. Окрім того, Валерій, який дебютував на чемпіонаті світу, виборов дві малі бронзові нагороди у присіданні та жимі лежачи.
Найуспішніше виступила на цих змаганнях Ірина Карпова-Яворська, яка впевнено перемогла у ваговій категорії до 82,5 кг. У нашої спортсменки – “золото” в жимі лежачи й становій тязі та “срібло” у присіданні. Причому Ірина в жимі лежачи встановила новий рекорд України, піднявши 165 кг.
Полтавці Катерині Клименко, на жаль, не вдалося підтвердити звання чемпіонки світу. У ваговій категорії до 52 кг вона виграла лише малу золоту медаль у своїй коронній вправі – жимі лежачи, піднявши вагу 120 кг. У запеклій боротьбі за призове місце Віта Абдуліна у ваговій категорії до 56 кг виборола малу бронзову медаль у присіданні й встановила новий рекорд світу серед ветеранів у сумі триборства.
На мажорній ноті завершили виступ атлетки української збірної, посівши перше загальнокомандне місце. Наші дівчата набрали у сумі 57 очок.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.