Аптека – нова, ціни – старі

– Ми начебто й недалеко від Полтави, та чи наїздяться туди за ліками пенсіонери, інваліди, люди похилого віку, матері з маленькими дітьми? – говорить Супрунівський сільський голова Володимир Бондар. – Тому відкриття аптеки – визначна подія, і не лише для Супрунівки, а й для усіх сіл сільської ради.
Відкриття закладу стало можливим завдяки взаєморозумінню керівництва Полтавської центральної районної аптеки љ250 – філії ПОКП "Полтавафарм", структурним підрозділом якої є заклад у Супрунівці, депутатів сільської ради та місцевого житлово-комунального комбінату. Адже приміщення, в якому розмістилася аптека, належить до комунальної власності.
– Воно практично не використовувалося, було багато претендентів на його оренду, – продовжує сільський голова. – Зважаючи на численні прохання жителів сільської ради, депутати на сесії прийняли рішення віддати його саме під аптеку. Важливим чинником стало й те, що це не комерційна аптека, а комунальна. Адже на території сільської ради проживає велика кількість мешканців малозабезпечених категорій, учасників бойових дій, інвалідів, пенсіонерів. Вони зможуть купувати тут ліки за пільговими цінами. Особливо актуально це нині, коли медикаменти значно подорожчали. Я вдячний усім, хто був причетний до цієї важливої справи.
Облаштовувати нову аптеку допомагав завідуючий Полтавською центральною районною аптекою љ250 Анатолій Решетняк, який щиро вболіває за свою справу та сільських людей, прагне створити для них максимальні зручності. Тож відтепер у колись занедбаному приміщенні світло, тепло й затишно, зроблено сучасний ремонт, встановлено нове обладнання. Відвідувачів обслуговують два фармацевти. Аптека розташована у дуже зручному місці, поблизу амбулаторії сімейної медицини.
– Свого часу в Супрунівці працював аптечний кіоск, нині ж тут відкрилася повноцінна аптека, – розповідає Анатолій Решетняк. – Відтак значно розширився асортимент медикаментів. Крім того, на фоні загального подорожчання лікарських засобів наш аптечний заклад ні на копійку не підвищував ціни.
Аптеку освятив ієрей Мстислав Стеблянко, настоятель Богоявленського храму села Супрунівки (УПЦ КП).
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.