Максимум із мінімуму можливого

Коритько з лінії штрафного майданчика прицільно б'є у "дев'ятку", але Долганський у відчайдушному стрибку переводить м'яч на кутовий. 19-а хвилина. Васкез метрів з дев'яти б'є у порожні ворота – м'яч влучає у Краснопьорова. 23-а хвилина. Бокова стійка воріт рятує "Ворсклу" після навісного удару Корнєва. Були гольові моменти і в другому таймі. Зокрема, на 58-й хвилині Долганський якимось дивом зреагував на удар Васіна з лінії воротарського майданчика, а ще через десять хвилин виручив свою команду після потужного удару вже згаданого Коритька.
"Ворскла" ж подібними моментами глядачів не балувала, хоча багато комбінувала, намагалася атакувати великими силами. Ось тільки до логічного завершення атак справа не доходила. І все ж в одному епізоді гості зіграли просто блискуче: на 37-й хвилині Маркоскі з лінії штрафного майданчика чудовим пасом урозріз між захисниками вивів на ударну позицію Кравченка. Останній майстерно обіграв воротаря "Чорноморця" Ширяєва і забив гол, який приніс "Ворсклі" три переможних очки.
У звітному матчі полтавська команда виступала в такому складі: Долганський, Даллку, Цуррі, Медведєв, Кулаков (Чесноков, 90), Краснопьоров, Кравченко, Єсін, Сачко (Локтіонов, 76), Деспотовські, Маркоскі (Янузі, 62).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.