Технології нового покоління

Сьогодні це підприємство входить до п’ятірки найпотужніших комбікормових заводів в Україні. І якщо подекуди відбулося перепрофілювання виробництва, то диканчанам вдалося зберегти свій основний профіль. Підприємство спеціалізується на виробництві комбікормів для птиці, щомісяця виробляючи більш як 10 тонн збалансованої комбікормової суміші. Найбільшими замовниками Диканського комбікормового заводу є Полтавська, Богодухівська і Харківська птахофабрики та ряд дрібних підприємств-замовників. Наявні потужності дають змогу виготовляти збалансовані комбікорми також для всіх видів домашньої живності. Виготовляють тут корми для свиней і ВРХ.
Протягом останніх восьми років на підприємстві проведено повну модернізацію виробництва, встановивши новітнє обладнання з програмним забезпеченням усього технологічного процесу.
Особливо пишається керівник лабораторією – останнім надбанням заводу. Тут зібране сучасне обладнання для визначення всіх показників якості зерна, що надходить на завод, та продукції, яку відпускає підприємство.
Оскільки підприємство орієнтується на новітні системи господарювання, то й більшістю структурних підрозділів та всіма технологічними процесами на підприємстві доручили управляти представникам молодого покоління.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.