Cпорт

Після першого тайму полтавці були попереду, в дебюті зустрічі відзначився Євген Гончаренко. Після перерви Дмитро Батусов на 60-й хвилині подвоїв рахунок, але через п`ять хвилин гості відквитали один м`яч. Гра йшла до логічної перемоги ФК "Полтава", але, як це інколи трапляється з нашою командою, пропустили гол на другій доданій хвилині. У підсумку бойова нічия – 2:2 – зіграла на руку "Сталі", яка пішла у відрив, набравши 33 очки. Команда з Дніпродзержинська на виїзді з рахунком 3:0 переграла аутсайдера – "Металург-2" із Запоріжжя. Відразу три команди мають по 29 очок: "Зірка" (Кіровоград), "Гірник" (Кривий Ріг) та ФК "Полтава". Саме вони зайняли друге, третє та четверте місця відповідно.
Кременчуцький "Кремінь" поступився маріупольському "Іллічівцю-2" із рахунком 0:2. Футболісти команди "Гірник-Спорт" із Комсомольська розійшлися миром із "Титаном" (Армянськ) – 0:0.
24 жовтня у Кременчуці відбудеться дербі між місцевим "Кременем" та ФК "Полтава".

Фактично уже чемпіони
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

За три тури до завершення чемпіонату області з футболу серед команд першої ліги ФК "Велика Багачка" фактично "оформив" своє четверте чемпіонство. Перемога вдома з рахунком 3:1 над кременчуцьким "Гірником" зробила великобагачанських футболістів недосяжними для переслідувачів.
Тим часом справжня боротьба розгорілася за срібні нагороди. Вкотре перемагає "Зоря", цього разу команда з Гоголевого обіграла "Локомотив" із розгромним рахунком 5:0. Цікаво, що у першому колі зустріч цих команд у Гребінці завершилася з таким же рахунком, але на користь господарів. "Зоря" впритул наблизилася до ФК "Лубни", що знаходиться на третій позиції. Лубенчани ж знову втратили очки, зігравши вдома (0:0) із полтавським "Зенітом".
Отже, в турнірній таблиці на першому місці – ФК "Велика Багачка" з 60-ма очками в активі, на тринадцять менше у ФК "Лубни". Команди "Зоря" та "Гірник", які зайняли третю та четверту сходинки відповідно, зустрічаються у наступному турі.

Перемога ветеранів-"ворсклян"

Пройшли матчі-відповіді 1/8 Кубка України з футболу серед команд ветеранів. На полтавському стадіоні "Авіатор" місцева "Ворскла" з рахунком 3:1 переграла "Дніпро" (Прилуки). У складі нашої команди відзначилися Шарій, Прокопиненко та Марусич. Нагадаємо, що в попередній зустрічі полтавці перемогли з рахунком 1:0. Відтак ветеранська команда "Ворскли" вийшла до наступного етапу.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.