“Український народ треба захистити від повторення трагічних помилок”

Він дав оцінку нинішній політичній ситуації в Україні. "Це все – спадщина нашого довгого бездержавного існування, – наголошував народний депутат, – внаслідок чого ми не витворили своїх патріотичних і чесних службовців, політичної та бізнесової еліти. Отож традиції зради продовжуються і в наші дні. Зі зміцненням української державності все це відійде в минуле, треба пережити і триматися своєї позиції, як це робить Президент України Віктор Ющенко, незважаючи на рейтинги".
Народний депутат бачить у Президенті України Вікторові Ющенку "людину, яка знає, куди повинна рухатися Україна, піклується про добробут українського народу та ніколи не буде порушувати права людей на догоду своїм егоїстичним інтересам. Президент знає наші історичні помилки і спрямовує український державний корабель на шлях, де б український народ був захищений від повторення трагічних помилок, мав усі права і свободи, високий рівень добробуту, сильну економіку і позбувся впливу інших держав, які руйнували Україну".
Стосовно подальших дій з приводу ситуації, яка склалася у парламенті, то нині члени "Нашої України", повідомив Микола Кульчинський, роз'їхалися по областях, де зустрічаються з людьми, проводять прес-конференції.
На прес-конференції Микола Кульчинський також відповів на інші запитання журналістів. Вони стосувалися співпраці "Нашої України" з іншими політичними силами, зокрема з "Єдиним Центром" та ВО "Свобода".
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.