Спорт, що єднає Україну

Метою акції є консолідація українського суспільства навколо ідеї єдності України, його оптимізації, виховання всебічно розвиненої, гармонійної, здорової людини.
Естафета проходить через усі обласні центри України. Спортсмени заїжджають у 80 великих міст, рухаючись трьома маршрутами – західним, південним і східним.
На Полтавщині велосипедисти проїхали через три райони – Новосанжарський, Полтавський і Чутівський. У Полтаві до них приєдналися 10 кращих спортсменів нашої області, яких тренує заслужений тренер України Віктор Дементьєв. На нинішньому етапі наймолодшому спортсмену – 13 років, а найстаршому – 49. Але очікується, що незабаром до когорти велосипедистів приєднаються і молодші, й старші спортсмени. Адже учасниками естафети можуть стати люди будь-якого віку. Загалом передбачається, що їх буде більше тисячі.
13 вересня, у День фізкультури та спорту, учасники трьох маршрутів зустрінуться в Києві, на Майдані Незалежності, де відбудеться парад прапорів усіх областей нашої держави та культурно-мистецька програма.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.