Виїзний прийом громадян

На прийом до депутата у с.М’якеньківці люди приходили з різними проблемами. Зокрема, їх непокоїть зростання цін на сільськогосподарську продукцію, проблеми з соціальними виплатами, з пільговим проїздом в автотранспорті, виплатами знецінених заощаджень.
Сільський голова Ганна Медвідь розповіла депутату облради про найбільші проблеми М’якеньківської сільради – відновлення роботи дитсадка і підвезення до нього дітей, вуличне освітлення, капітальний ремонт водогону, закладів соціальної сфери, доріг, придбання техніки для розчищення снігу та вивезення сміття тощо. У Сухорабівці працівники місцевої школи звернулися до Олега Пустовгара як начальника управління у справах преси та інформації облдержадміністрації з проханням допомогти бібліотечному фонду школи та виділити кошти на закупівлю музичного обладнання для культурно-масових заходів. Депутат запевнив, що прохання буде неодмінно виконане. Пенсіонерки Ніна Василенко і Марія Савеля порушили питання фінансової допомоги “дітям війни” і отримали чесну відповідь.  Справа в тому, що деякі політичні сили лівого  спрямування безпідставно збурюють людей похилого віку, закликаючи оформляти судові позови до Пенсійного фонду. Справді, Верховна Рада прийняла відповідний закон про допомогу “дітям війни”. “Але найголовнішим фінансовим законом України є закон про Держбюджет, – пояснив депутат. – У бюджеті на 2008 рік на ці цілі кошти не передбачені. Тому ті, хто закликає людей до судових позовів і водночас знає, що цих коштів немає, чинять нечесно і безвідповідально. Ця акція не стільки правозахисна, скільки агітаційно-піарівська”.
Також Олег Пустовгар побував у місцевій бібліотеці, зустрівся з трудовими колективами дитсадка і Сухорабівської школи.
В обох селах на прийомі побували селяни, які схвально зустріли указ Президента про збільшення плати сільгосппідприємствами за оренду паїв на 3%. Вони висловили побажання, щоб цей указ якомога швидше почав втілюватися у життя.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.