Центр спеціального призначення

Микола БЕЗНОС
“Зоря Полтавщини”

Начальник навчально-тренувального центру полковник Ігор Міцюк розповів, що колектив центру – завжди в пошуках нових форм і методів роботи:
– Ми обладнали клас із новітніми засобами військового зв'язку, на них уже навчаються ті, хто служить на контракт-ній основі. Також змонтували принципово нову електронну систему допуску на територію військової частини та її стратегічно важливі об'єкти, реалізували свій давній задум – впровадили комп'ютерні технології у процес навчання й всебічного забезпечення службової діяльності особового складу (клас підготовки фахівців АСУ, клас підготовки осіб добового наряду), ввели в експлуатацію радіовузол, створили свій електронний сайт в АСУПД "Дніпро".
У центрі створено всі належні умови не тільки для служби і навчання, а й для змістовного дозвілля та занять спортом: є сучасний спортивний зал, стадіон, гімнастичні містечка, клуб, кімнати психологічного розвантаження, чайна. Тут пишаються своїм військовим оркестром, який неодноразово ставав лауреатом обласних фестивалів військово-патріотичної пісні, є постійним учасником військових парадів у Києві на Хрещатику у День Незалежності України.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.