Уряд працює над подоланням інфляції

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”

Народний депутат розповів, зокрема, про бюджетний процес у парламенті. Він наголосив, що понад 30 млрд грн бюджетних коштів, зібраних додатково, залишаються не розподілені, оскільки пропоновані зміни до бюджету не прийняті. Між тим третина цієї суми має йти на підтримку місцевих бюджетів, третина – на соціальні програми, решта – на розвиток виробництва та інвестиції.
Вадим Петренко також зупинився на шляхах подолання інфляції і кроках уряду щодо цього.
Ольга Герасим’юк: “Ми захищаємо ідеї національної культури і духовності”
Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”
–“Наша Україна” чітко відстоює позиції Президента. Нам є чим пишатися, бо ми захищаємо ідеї національної культури, української мови, вступу до НАТО, підтримки села та інтелігенції, – відзначила на прес-конференції в обласній раді народний депутат України, відома тележурналістка Ольга Герасим’юк.
Вона розповіла, що приїхала на  Полтавщину відразу після закінчення сесії Верховної Ради  працювати в окрузі “як партієць і як депутат”. В області діють її громадські приймальні. Одну з них днями відкрила в Оржицькому районі разом із заступником голови обласної ради Петром Вороною. Ольга Герасим’юк провела зустрічі з виборцями, депутатами місцевих рад, представниками влади також у Гребінківському, Пирятинському районах, Кременчуці, Полтаві. Всюди переймалася місцевими проблемами, знайшла кошти для ремонту одного з сільських клубів. У Чорнухинському районі в сільській школі Ольга Герасим’юк заснувала власну премію для підтримки здібних дітей і вже вдруге нагороджує на святі останнього дзвінка достойних, яких визначає шкільна спільнота.
Відповідаючи на запитання журналістів, гостя торкнулася роботи демократичної коаліції у Верховній Раді,  питань свободи слова, виборчої системи.
З приводу своєї журналістської діяльності Ольга Герасим’юк розповіла, що одержує багато листів, частина з яких стає сюжетами її телепрограми, що вже 8 років тримається у глядацьких рейтингах і перетворилася на своєрідний рух на захист прав людини. Перебуваючи на Полтавщині, теж знайшла кількох своїх майбутніх героїв. “Стараюся багато встигнути, але час плине неймовірно швидко. Треба ще дописати книжку, бо маю що сказати про своїх героїв, з того, що не  звучало в телепередачах”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.