Щоб не трапилося лиха

Сергій БОБРОВ

Іноді люди, спалюючи сміття, забувають, що жаринка, підхоплена вітром, може наробити багато лиха. Нерідко буває, що громадяни залишають вогнища без нагляду незагашеними. Так і до лиха недовго, як це трапилося у Полтаві по провулку Шевченка на території одного із гаражних кооперативів, де виникла пожежа. Вогнем частково знищені шиферні покрівлі двох гаражів. Причина – необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття. І лише завдяки професійним діям пожежників було врятовано два гаражі.
На вулиці Маршала Бірюзова в одному  з під’їздів дев’ятиповерхівки на другому та третьому поверхах виникла пожежа в електрощитовій. А на вулицях Желвакова та Рєпіна вогонь спалахнув у господарських будівлях, що межують між собою. На щастя, обійшлося без жертв, а пожежникам, які прибули швидко і вчасно, вдалося врятувати житлові будинки.
Тому всім необхідно пам’ятати про дотримання правил безпеки, користуючись вогнем, не палити вдома у ліжку, вимикати електроприлади та газову плиту, виходячи із дому. Це допоможе запобігти лиху.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.