“Люби своє, українське”

Ілона БОГАЧ
Журналіст
“Зоря Полтавщини”

Гала-концерт переможців відкрив нові імена юних талантів. 13 молодих виконавців з усієї області та шість рок-гуртів – лауреати четвертого телевізійного конкурсу «Квадрат У» шукає таланти» – мали можливість виступити перед багатотисячною аудиторією.
На гала-концерті були названі імена абсолютних переможців інтерактивного голосування телеглядачів каналу «Лтава». Це Лілія Таран (номінація «естрадна пісня»), студентка Полтавського педагогічного університету, яка отримала в подарунок від ОДТРК «Лтава» право на студійний запис пісні. Сертифікат, що засвідчує це, їй вручив генеральний директор ОДТРК “Лтава” Микола Ляпаненко. А заступник Полтавського міського голови Лариса Семеняга подарувала переможниці вишиванку.
У номінації «рок-гурти» телеглядачі віддали свої голоси за гурт «Забута симфонія». Для цього музичного колективу подарунок від телерадіокомпанії «Лтава» — зйомка відеокліпа. Музикантів привітала керівник проекту “Квадрат У”, заступник генерального директора ОДТРК “Лтава” з питань телебачення Наталія Іванченко.
Феєрія світла, живий звук, виступи поряд з молодими талантами полтавських зірок – усе це залишило яскраве, незабутнє враження про культурно-мистецьке свято, гаслом якого була ідея, що її ось уже 11 років поспіль несе з телеекранів проект «Квадрат Успіху» – «Слухай, цінуй і люби своє, українське».
aУрочисте відкриття гала-концерту.
aЮна співачка Юлія Федоляк (смт Шишаки).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.