Спортивна добірка

Дебютантка чемпіонату, п’ятнадцятирічна полтавка, вихованка Міжнародної федерації бойового мистецтва “Дракон” Інеса Рєзник, виступаючи серед каратистів вагової категорії до 60 кілограмів, у фіналі впевнено перемогла російську суперницю.
Враховуючи високу техніку і рівень підготовки, судді дозволили Інесі змагатися і в абсолютній ваговій категорії.
У першому двобої за чемпіонське звання наша землячка впевнено перемогла представницю Франції, якій пророкували “золото” чемпіонату. У фіналі полтавка зустрілася із японською каратисткою – неодноразовою чемпіонкою світу та переможницею багатьох престижних турнірів. Перемога була за Інесою.
– Це вже 24-й чемпіон світу, вихований нашою федерацією, – говорить президент МФБМ “Дракон” Павло Кицько. – Те, що Інеса переконливо перемогла серед бійців карате, ще раз підтверджує багатогранність та універсальність стилю “Дракон”.

Переможну серію продовжити не вдалося
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

У  Мелітополі відбувся останній 4-й тур Всеукраїнської дитячо-юнацької гандбольної ліги серед юнаків 1991–1992 років народження. Полтавщину на цих змаганнях представляла команда Зіньківської СДЮШОР. Наші хлопці в останньому турі мали зіграти сім поєдинків із підготовленими суперниками. Перші матчі для зіньківських гандболістів виявилися вдалими. З різницею понад десять м'ячів вони переграли команди з Донецька, Луганська, Кривого Рогу та Харцизька Донецької області. Але продовжити переможну серію не вдалося, і зіньківчани поступилися гандболістам із Запоріжжя, Слов'яносербська з Луганщини та Мелітополя. У підсумку спортсмени Зіньківської СДЮШОР зайняли сьоме місце з тринадцяти команд.
Готували наших земляків до змагань тренери Сергій Хорольський та Володимир Фесун.

Одна за всіх
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст
 

У  Дніпродзержинську відбулися всеукраїнські студентські ігри з плавання серед вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації. У змаганнях взяли участь 264 спортсмени з усіх регіонів держави. Полтавщину представляла команда державного педагогічного університету, яка перемогла в обласних студентських іграх з плавання. Насправді ж, до Дніпродзержинська була делегована тільки одна спортсменка – студентка ІV курсу факультету фізичного виховання, майстер спорту Альона Бербасова. Вона перемогла на дистанціях 200, 400 та 800 метрів вільним стилем і принесла Полтавському педуніверситету перше командне місце.

Відзначено переможців
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У  Полтаві відбулися фінальні змагання з міні-футболу чемпіонату обласного ФСТ “Динамо” за програмою “Спартакіада 2008 року”. У них взяли участь 37 команд. Четвірка кращих вийшла до фіналу.
У підсумку перше місце виборола команда Кременчуцького міського управління МНС. Друге місце теж зайняли кременчуцькі спортсмени міського управління, а бронзові нагороди здобули футболісти ГУ МВС України в Полтавській області.
Команди-переможниці відзначені кубками, а гравці – медалями та грамотами.

Ветеранські баталії
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У  Полтаві відбувся відкритий турнір з баскетболу серед ветеранів. У складах команд виступало чимало колишніх учасників збірних міста та області. В ході цікавих і видовищних поєдинків перемогла команда Полтави. На другому місці – баскетболісти Диканського району, на третьому – Полтавського.
Учасники змагань відзначені почесними грамотами, медалями, квітами.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.