Шановні працівники і ветерани всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини”!

Сьогодні, як і майже два століття тому, газета є виразником інтересів громадськості, відстоює права і свободи громадян, стає на захист правди і справедливості у суспільстві. “Зоря Полтавщини” була і залишається взірцем професійної журналістики, займаючи чільне місце в інформаційному просторі області. На шпальтах часопису відображаються найважливіші новини та події, пишеться сучасна історія полтавського краю, невід’ємною частиною якої є і сама “Зоря Полтавщини”.
Традиції і стиль часопису формувалися не одне десятиліття завдяки аналітичній та творчій роботі цілої когорти “зорян”. За влучним інформаційним рядком, грунтовними статтями і публікаціями – велика праця дружного колективу. Саме завдяки активності, творчому неспокою та гострому перу журналістів, справжніх професіоналів своєї справи, забезпечується довголіття газети. Для багатьох “Зоря Полтавщини” стала тією альма-матер, яка допомогла сформуватися не одному поколінню журналістів. Читачі пам’ятають тих зорян, які присвятили газеті усе своє життя, вклавши часточку сердець у її розвиток, і навічно вписали свої імена в її славну історію.
Сьогодні виважене слово, мудра редакційна політика й авторитет “Зорі Полтавщини” сприяють вирішенню багатьох проблем громадян, допомагають владі оперативно вирішувати питання, що на часі.
Бажаю “Зорі Полтавщини” динамічного розвитку в інформаційному просторі України! Висловлюю сподівання, що і надалі журналісти газети будуть активними провідниками державницького спрямування, виявлятимуть ініціативу і компетентність, будуть об’єктивними і чесними у висвітленні та оцінці подій і процесів сучасності.
Бажаю вам великих тиражів, творчих набутків, вдалих починань, успішних задумів та гострого пера! Пишіть від серця, адже всі талановиті люди завжди все роблять з великою любов’ю. Зичу щастя, здоров’я, добробуту та злагоди усім працівникам та ветеранам газети.
 Валерій АСАДЧЕВ,
голова облдержадміністрації.
голова обласної ради.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.