Це – “Моя Полтава”

Спершу гості насолоджувалися музичними творами у виконанні викладачів Полтавської музичної школи љ1 Тетяни Лисенко та Наталії Єфремової, що стала прелюдією до відкриття вернісажу. А потім провідний науковий співробітник музею Євгенія Стороха запросила до зали з роботами Марини Рожнятовської. Вона висловила і власне захоплення творчістю молодої художниці, й надала слово її колегам та шанувальникам, серед яких були і кандидат історичних наук, завідувач кафедри українознавства національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Надія Кочерга, депутат обласної ради, видавець Іван Момот, художники Володимир Бернацький, Євген Путря.
– Я представила нові роботи, створені буквально за місяць, в одному ключі, це все – Полтава, моє улюблене місто, в якому живу з дев'ятнадцяти років, – зізналася художниця.
Її виставка так і називається: "Моя Полтава". І ці акварельні роботи дуже співзвучні віршованим рядкам Бориса Чичибабіна, які він присвятив нашому місту і які прочитала, відкриваючи виставку, Євгенія Стороха. Свою Полтаву впізнає у них кожен із глядачів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.