“Почуйте всі!”

Організаторами акції в нашій області виступають обласний штаб Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до Серця", осередки Пласту – Національної скаутської організації України в Полтавській області та обласна громадська організація "Молода Просвіта". Захід проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, Міністерства сім'ї, молоді та спорту, Міністерства охорони здоров'я України, обласної державної адміністрації, міськвиконкому, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, фахівців медичних установ області.
У день проведення акції – 20 квітня – на вулицях міст і райцентрів усієї країни з'являться волонтери, котрі обов'язково  матимуть спеціально виготовлені й пронумеровані скриньки для збору грошей та бейджі-ідентифікатори з символікою фонду. Кожному, хто вкидає будь-яку суму до скриньки, волонтери дарують яскраве сердечко-наліпку з символічним смайликом. Закуплене за зібрані гроші медобладнання позначається штрих-кодами і передається дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування. У лікарнях громадяни можуть ідентифікувати обладнання, закуплене фондом, – воно позначене наклейками-емблемами, –  і вимагати безкоштовного обслуговування своїх дітей.
На Полтавщині дітей із вадами зору більше 20 тисяч. За словами головного дитячого офтальмолога області Валентини  Малікової, медична апаратура, яка є у відділенні офтальмології обласної клінічної дитячої лікарні, оновлена за останнє десятиріччя лише на 15 відсотків. Решта працює ще з радянських часів. Багато операцій лікарі не в змозі робити лише через брак обладнання. Тож  не будьмо байдужими, підтримаймо акцію!
Наводимо рахунок фонду, що використовується для благодійних внесків і від волонтерів, і від юридичних осіб. Важливо правильно вказати призначення платежу. В разі, якщо призначення буде неправильне (не міститиме фраз "благодійна допомога" чи "благодійний внесок"), кошти не будуть зараховані на рахунок. Кошти можна перерахувати в період з 14 по 20 квітня.
Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до Серця" (скорочено – ВБФ "Серце до Серця")
р/р 2600901011888 в КФ ВАТ "Кредобанк" м. Київ,
МФО 321897
ЄДРПОУ 34354227
Призначення платежу:
"Благодійний внесок на придбання медичного обладнання, місто ___________________";
"Благодійний внесок на придбання медичного обладнання, обл. ________________";
Благодійний внесок на придбання медичного обладнання, обл. _____, район ___________".
Контакти представників Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до Серця" на Полтавщині:
Янкевич Євген Григорович, голова Полтавського обласного штабу ВБФ "Серце до Серця":
8-067-531-65-69; 8-050-942-81-50;
Удовиченко Наталія Іванівна, заступник голови Полтавського обласного штабу ВБФ "Серце до Серця": 8-063-475-60-19; 8 (0532) 53-06-75.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.