Мистецька афіша

13 квітня – обласний огляд колективів художньої самодіяльності Козельщинського району в рамках фестивалю “Полтавські дивоцвіти” в обласному Центрі народної творчості та культурно-освітньої роботи.
Кременчук
12 квітня – святковий концерт, присвячений 15-річчю об’єднання дитячо-юнацьких клубів у міському Палаці культури.
Карлівка
12 квітня – творчий звіт колективів художньої самодіяльності Климівського сільського будинку культури в рамках проведення обласного огляду колективів народної творчості “Полтавські дивоцвіти” у Климівському СБК.
18 квітня – творчий звіт колективів художньої самодіяльності Ланнівського будинку культури в рамках проведення обласного огляду колективів народної творчості “Полтавські дивоцвіти” у Ланнівському будинку культури.
Машівка
11 квітня – районний огляд колективів художньої самодіяльності в рамках обласного огляду колективів народної творчості “Полтавські дивоцвіти” у районному Будинку культури.
Чутове
18 квітня – урочистості з нагоди 80-річчя утворення Чутівського району та районний огляд колективів художньої самодіяльності у рамках обласного огляду колективів народної творчості “Полтавські дивоцвіти” у районному Будинку культури.
"Не сумуй, моя Вкраїно!"
Розпочинається концертний тур Наталії Май та дуету "Василечки" (у складі Олесі і Станіслави Май) містами і селами Полтавщини з новою програмою "Не сумуй, моя Вкраїно!" Концерти відбудуться: 12 квітня – у Кобеляках, 16 – у Миргороді, 18 – у Диканьці, 19 – у Зінькові.
Довідки за телефоном 8(050) 304-81-35.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.