Cпорт

Красень-гол, забитий на 14-й хвилині Кравченком зі штрафного, це лише один із багатьох небезпечних моментів, які виникали поблизу воріт “Металурга” в першому таймі. Після перерви гості хвилин зо двадцять володіли ініціативою, але ворскляни перехопили її й знову взяли в облогу ворота суперника. Однак останній на 83-й хвилині вдало скористався можливістю провести стрімку контратаку й зрівняв рахунок. Кінцівка матчу проходила у відчайдушних атаках “Ворскли”. Завершилися вони переможним голом, про який ми вже згадували.
У цій грі за “Ворсклу” виступали Долганський, Чижов, Даллку, Кравченко, Чичиков (Янузі, 62), Цуррі, Медведєв, Главіна, Маркоскі, Ярмаш (Деспотовські, 62), Єсин.
Решта матчів 24-го туру закінчилася з таким рахунком: "Таврія" – "Арсенал" – 1:1, "Закарпаття" – "Карпати" – 1:2, "Динамо" – "Металург" Д – 3:3, "Зоря" – "Кривбас" – 1:2, "Металіст" – "Дніпро" – 1:0, "Шахтар" – "Чорноморець" – 0:1, "Нафтовик-Укрнафта" – ФК "Харків" – 1:4.

Дві перемоги і нічия
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

Футболісти ФК “Полтава” змагання другої половини сезону 2007–2008 років розпочали з перемоги. З мінімальним рахунком 1:0 вони здолали одного з лідерів групи “Б” – свердловський “Шахтар” Луганської області. Нагадаємо, що минулорічна зустріч між цими командами у м. Свердловську закінчилася перемогою “Шахтаря”.
Переміг у стартовому матчі й комсомольський “Гірник-Спорт”, але для цього йому навіть не довелося докладати якихось зусиль. Справа в тому, що “Газовик-ХГВ” не прибув до Комсомольська, бо знявся з першості. Найсильніший суперник дістався “Кременю”, який у Харкові зустрічався з лідером – “Арсеналом”. Кременчужани повернулися додому з бажаною нічиєю.
Наступний тур у групі “Б” відбудеться сьогодні.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.