Спорт

А в Зінькові завершився чемпіонат області з вільної боротьби серед юніорів. У активі спортсменів-"авангардівців" – 8 золотих медалей. Навчали юних борців заслужений тренер України Анатолій Табакін і майстри спорту Ольга та Іван Блащаки.
***
У Полтавському державному педагогічному університеті ім. В.Г.Короленка відбулися змагання за кубок ректора з ритмічної гімнастики та черлідингу – танцювальної групи підтримки команд під час матчів.
Спочатку за кубок ректора змагалися лише факультетські команди вузу, з часом кількість учасників збільшилася. Показові виступи демонстрували студенти Харківської академії фізичної культури та команди полтавських шкіл.
Виступи учасників змагань оцінювали шість суддів за дванадцятьма критеріями, основні з яких – техніка виконання та артистизм.
Переможцями змагань стали студентки філологічного факультету. Друге місце – у дівчат із фізмату, третє – у команди природничого факультету. Призерів нагородив ректор ПДПУ Володимир Пащенко. Команда-переможниця отримала право участі в чемпіонаті України, що відбудеться в квітні.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.