Чотири жертви на виробництві

Як повідомляє управління з питань НС облдержадміністрації, під час перекачування компонента автомобільного палива з підземної ємності туди упав шланг. Один із робітників-регенераторників спробував його дістати, але, надихавшись отруйних парів, знепритомнів і впав у саму ємність. На допомогу йому поспішив брат, та, рятуючи, сам знепритомнів. Слідом за ними у таку ж пастку потрапили ще двоє робітників. У результаті всі четверо працівників – два полтавці, 1973 та 1980 рр. н., і два брати, мешканці села Василівки Полтавського району, 1978 та 1981 рр. н., опинилися у підземній ємності. Коли приїхала “швидка допомога”, робітникам уже неможливо було зарадити.
 Тіла трьох чоловіків дістав працівник підприємства, а першого загиблого піднімав із ємності особовий склад чергового відділення аварійно-рятувальної частини ГУ МНС.
На місці надзвичайної ситуації працювали представники прокуратури, Держгірпромнагляду, керівники ГУ МВС України в Полтавській області, ГУ МНС України в Полтавській області, управління з питань НС облдержадміністрації. Нині за фактом триває слідство.
ЗАТ “НВО “Екоресурс” закуповує відпрацьовані нафтопродукти для їхньої утилізації й регенерації. Зокрема, підприємство планувало побудувати в Полтаві перший в Україні завод із регенерації відпрацьованих масел.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.