Спорт

Із п’яти представників Полтавщини двоє – кандидат у майстри спорту Аня Гринько, учениця Полтавської ЗОШ љ11, та учень Розсошенської ЗОШ Сергій Трирог – стали чемпіонами.
“Срібло” здобули двоє студентів Полтавської державної аграрної академії брати Максим та Віталій Білоуси. Майстер спорту Аня Жукова, теж студентка аграрної академії, – на четвертому місці.
Готував спортсменів заслужений тренер України Олег Мороз. До речі, всіх їх відібрано для участі в чемпіонаті світу з гирьового спорту, який відбудеться у білоруському місті Бобруйську на початку квітня.

На спортмайданчику – викладачі ВНЗ

На базі Кременчуцького державного політехнічного університету відбулася традиційна обласна спартакіада “Бадьорість та здоров'я” серед професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів 3–4 рівнів акредитації. У змаганнях взяли участь представники восьми команд, які виявляли найсильнішого в семи видах спорту.
Найбільше нагород здобули господарі, які були кращими в грі в шахи, більярд та футзал. Представники Української медичної стоматологічної академії не мали собі рівних у плаванні та настільному тенісі. У великому тенісі переможцями стали викладачі Полтавського державного педагогічного університету, а найсильнішою у волейболі виявилася команда Полтавського університету споживчої кооперації.
Кременчужанка Катерина Кузнецова стала чемпіонкою України з тхеквондо по версії ВТФ серед юніорів 1991–1994 років народження. На змаганнях, що відбулися у Полтаві, наша землячка перемогла у ваговій категорії до 52 кг, здобувши єдине “золото” збірної Полтавщини на цих змаганнях. У чемпіонаті взяли участь близько 200 спортсменів.

***

Полтавський боксер Олександр Хижняк став чемпіоном України серед юнаків 1993–1995 років народження на змаганнях, що відбулися в Харкові. Вихованець ОДЮСШ “Олімпійські надії” у вазі до 43 кг переможно провів чотири поєдинки. Виховав майбутнього чемпіона заслужений тренер України та Молдови Олександр Скрипник. Срібну нагороду на змаганнях у вазі до 44,5 кг  виборов комсомольчанин Олексій Карім-Заде. Збірну Полтавської області на чемпіонаті України представляли 16 боксерів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.