Спорт

У другій половині зустрічі господарі заволоділи ініціативою на полі, в окремі моменти гри шквалом атак по-справжньому притискуючи "ворсклян" до власних воріт. На 77-й хвилині на табло –  знову нічийний рахунок. А під саму завісу матчу арбітр призначає у ворота наших земляків пенальті – 3:2. Дошкульна поразка, яка відтепер змушує "Ворсклу" грати на межі своїх можливостей. Зрозуміло, що відступати далі нікуди. 23 березня "Ворскла" вдома прийматиме одеський "Чорноморець".
У недільному матчі з "Арсеналом" наші земляки грали у такому складі: Долганський (Остапенко, 46), Деспотовські, Даллку, Цихмейструк (Платонов, 68), Цуррі, Главіна, Медведєв, Чичиков (Янузі, 81), Чижов, Ярмаш, Єсін.
Результати інших матчів 21-го туру чемпіонату України з футболу у вищій лізі: ФК "Харків" – "Таврія" – 1:1, "Шахтар" – "Металіст" – 4:1, "Чорноморець" – "Закарпаття" – 3:1, "Карпати" – "Динамо" – 1:2, "Кривбас" – "Металург" Д – 1:1, "Дніпро" – "Зоря" – 1:0, "Металург" З – "Нафтовик-Укрнафта" – 1:0.

Другі серед двадцяти
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У  ювілейному ХХ чемпіонаті України з пауерліфтингу серед молоді, що проводився в Маріуполі, взяли участь понад 150 чоловік із 20 областей країни. Полтавщину представляли десять спортсменів.
Багаторазова чемпіонка Європи та України, майстер спорту міжнародного класу Катерина Клименко (на фото в центрі), представниця ДЮСШ “Юність-1” ФСТ “Україна”, перемогла у ваговій категорії
52 кг та була третьою в абсолютній першості. У в/к 56 кг майстер спорту міжнародного класу Вікторія Абдуліна з ФСТ “Колос” здобула “срібло”. Другий результат у в/к 82,5 кг продемонструвала  заслужений майстер спорту Ірина Карпова (Яворська). Майстер спорту Тамара Степанкова у в/к 118 кг стала бронзовою призеркою.
У загальнокомандному заліку дівчата зайняли друге місце.
Серед чоловіків у триборстві “срібло” здобули Валерій Карпов у в/к 110 кг та Сергій Бовконюк – у в/к 56 кг.
Нині полтавські спортсмени готуються до чемпіонату України серед юніорів, який проходитиме у Севастополі з 9 по 14 квітня.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.