Духовний світ “Православного магазину”

На його полицях – ікони, диски, книги православної тематики. Про зміст просвітницької й духовної літератури свідчать різноманітні тематичні рубрики – “Перші кроки у православному храмі”, “Золотий фонд творінь святих”, “Духовні поради”, “Для дітей” тощо. Працюватиме магазин і за індивідуальними замовленнями покупців, зазначила продавець-консультант Ольга Красюк.
– З кожним днем традиція Православної Церкви повертається у повсякденне життя полтавців, тож повинно бути більше й відповідної інформації, яка допоможе людям у духовному житті. Відкриття “Православного магазину” – це спроба донести православну думку до широкого полтавського загалу, – зазначив Високопреосвященніший Филип, Архієпископ Полтавський і Миргородський.
Владика освятив магазин і подякував міському голові Андрію Матковському за підтримку, полтавському підприємцю, власнику торговельної мережі “Астера” Леоніду Гонтарю, завдяки якому магазин має приміщення, за допомогу в цій добрій справі.
Першим покупцем у “Православному магазині” став міський голова, придбавши одразу кілька книжок для сім’ї. До речі, всі кошти, що надходитимуть від продажу, є пожертвою покупців на будівництво Воскресенського кафедрального собору Української Православної Церкви у Полтаві.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.