Спорт

Наші ж земляки, продовжуючи загартовувати бійцівські якості, налаштовувались тільки на перемогу, з перших хвилин заволодівши ініціативою на полі. Але відкрити рахунок їм вдалося лише на 45-й хвилині, відзначився Чічіков. У другій половині зустрічі поляки встановлюють рівновагу. Втім, досягти перелому в грі їм не вдається. "Ворскла" темпу не збавляє, і вже через 10 хвилин Деспотовські виводить полтавців уперед – 2:1. "Біло-зелені" ще кілька разів могли вразити ворота суперника, але у завершальний момент їм не вистачало точності.
У цій зустрічі "Ворскла" грала у такому складі:
1-й тайм: Долганський, Пєсков, Медведєв, Даллку, Цуррі, Ярмаш, Кулаков, Маркоскі, Кравченко, Янузі, Чічіков;
2-й тайм: Чуваєв, Джурічіч, Чижов, Гришай, Деспотовські, Платонов, Стоймировіч, Вовкодав, Груміч, Кіровські, Джакобія.

***

Дублери "Ворскли" провели контрольний поєдинок із трикратним володарем бронзових медалей чемпіонату Білорусі – солегорським "Шахтарем". Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь наших земляків. Але у другій половині зустрічі "біло-зелені" вже були змушені весь час оборонятися. Перемогу втримати їм так і не вдалося. Білоруси двічі вразили ворота наших земляків – 2:2.

Здобутки полтавських плавців
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У  БілІЙ Церкві відбувся чемпіонат України з плавання серед юніорів. У ньому взяли участь 50 команд із різних регіонів країни.
Полтавщину представляли чотири спортивних клуби: ДЮСШ-3, ДЮСШ-2 із Комсомольська, “Укрнафта” з Кременчука та “Юність-1” із Полтави.
Ксенія Антонова з Комсомольська здобула “золото” на дистанції 200 метрів у комплексі та “бронзу” – у стилі брасом. Готував юну плавчиху тренер Валерій Палесов.
Серед юнаків аж три золоті медалі виборов спортсмен ДЮСШ-3 Олександр Васильєв – на дистанції 200 м у комплексному плаванні та на дистанції 100 і 200 м на спині. А ще цього спортсмена визнали кращим в абсолютній першості у багатоборстві. Тренує Олександра Васильєва майстер спорту Василь Яценко.

Змагалися за путівки до збірної
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

У  Кременчуці відбувся чемпіонат Полтавської області з боксу серед юнаків 1992–1993 та 1994–1995 років народження. Мета змагань – сформувати збірну команду найсильніших боксерів області у своїх вагових категоріях для участі у змаганнях всеукраїнського рівня. Помірятися силами до наддні-прянського міста приїхали боксери з Полтави, Комсомольська, Лубен, Гадяча, Нових Санжар та Глобиного.
У загальнокомандному заліку перемогу здобули кременчуцькі боксери, на другому місці – полтавці, третя сходинка – у спортсменів із Гадяча. Старший тренер юнацької збірної Полтавської області Андрій Андрійченко розповів, що поєдинки проводилися на високому рівні. Приємно радує рівень конкуренції у кожній ваговій категорії. Останнім часом значно зріс клас боксерів із Гадяча, Нових Санжар та Лубен. Ці команди на змагання приїздять у складі вже більше десяти боксерів.
)

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.