Кримінальна хроніка

Викрито звідницю
Минулого тижня в Крюківському районі Кременчука правоохоронці встановили, що 27-річна М., місцева жителька, яка ніде не працює, заробляла тим, що зводила повій із клієнтами. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Пограбував пенсіонерку
10 лютого працівники міліції Новосанжарського району встановили, що в с. Малій Перещепині
18-річний З., який ніде не працює, зайшов до будинку пенсіонерки Я., де, застосувавши фізичну силу, забрав гроші в сумі 1059 грн. Зловмисника затримано. Ведеться перевірка.
Хабарнику сесія – “жнива”
Цими днями правоохоронці, прямісінько “на гарячому”, зловили викладача одного з кременчуцьких ВНЗ під час отримання від двох студентів хабара в сумі 100 гривень. Виявляється, що він не вперше таким чином “заробляв”. Оперативники встановили, що, починаючи з березня 2007 року, викладач вимагав від студентів-заочників гроші за складання іспитів. Щоправда, вартість іспиту цілковито залежала від сумлінності студентів: приміром, якщо заняття вони відвідували регулярно, то іспит коштував 60 гривень, а для прогульників вартість екзамену зростала до 80. Наразі за  фактом прокуратура м. Кременчука порушила кримінальну справу за статтею 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Відносно викладача обрано міру запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд.
А декан одного з полтавських ВНЗ за “винагороду” у 500 гривень внесла неправдиві відомості до учбових документів однієї із студенток про здачу екзаменів, які остання насправді не складала. За  фактом порушено кримінальну справу за статтями 368 (одержання хабара) та 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.